Friday, April 10, 2015

Harap Alb continua nr.16

Noul numar al revistei HAC! este deja  deja in mainile abonatilor iar din 15 aprilie il puteti gasi si la chioscurile de ziare, librariile si benzinariile din toata tara. Pana atunci puteti comanda revista dar si multe alte produse HAC!BD si benzi desenate romanesti din noul magazin online: www.supererou.ro

În HAC! numărul 16, Ștefan capătă o piatră Neris și află ceva despre o alta. Lardea o pățește iar, dar e salvat la timp de o soartă rușinoasă de către Mara. Kudas descoperă cate cava despre prietenie în general…si nu este deloc încântat. Baian și regele Cioară își încep prietenia în mijlocul flăcărilor. În Fluviul Șoaptelor, Moroianu se întâlnește cu Ziraxes și e speriat. Avem si un serial nou, deși vechi…. este vorba tot despre Harap Alb este vorba, dar  mai multe va lasam sa descopriti singuri… În plus, puteți afla noutăți din lumea benzilor desenate românești.

De asemenea, Editura HAC!BD se pregateste de lansarea unei noi reviste de benzi desenate, inspirata tot din basmele romanesti dar de aceasta data intr-o varianta Science Fiction. Primul numar din “Tinerete fara batranete” va fi lansat in luna mai si va aparea, ca si HAC! o data la 2 luni. Daca doriti sa fiti la curent cu toate noutatile ne puteti urmari pe pagina de facebook.


No comments:

Post a Comment