Tuesday, August 31, 2010

Meteo

MojiZU War - Blues Brothers (round 1)

Blues Brothers infrunta in prima runda pe casseu al lui joker un alt designer columbian cu 12 personaje (view all) incarcate pe mojizu

Puteti vota [aici]

MojiZU War - Croc Warrior (round 1)

Croc Warrior intalneste in prima runda a razboiului de personaje de pe mojizu.com pe Paper al lui LEal752 un designer de 21 de ani din Columbia cu 19 personaje la activ (view all).

Votati [aici]

Monday, August 30, 2010

Interviu pentru motivonti.ro

Domnelor si domnilor si mai ales domnisoarelor, va invit sa cititi un mic interviu pe care i l-am dat lui Ariel pentru motivonti.ro. Veti afla cum am inceput cu desenatul plus detalii picante din viata mea sexuala.

De asemenea va invit sa "rasfoiti" si restul site-ului, asta daca va place gandirea pozitiva si daca sunteti pregatiti sa primiti energia universului!

Interviu: [aici]

Naked Monday: Romania

Romania e ca o pi*#a si ca orice pi*#a are parti parti mai frumoase si prti mai urate dar in ultimul timp treaba pute!

Sunday, August 29, 2010

Tex Avery model sheets

Mai multe [aici]

Taliban delight

Sunday Morning Cartoon: Secret Squirrel


Secret Squirrel
is a cartoon squirrel created by Hanna-Barbera. Secret Squirrel was one of two co-stars of The Atom Ant/Secret Squirrel Show, which debuted in 1965.

Secret Squirrel's shorts were a parody of the then-popular spy genre, with most of his shorts' elements satirizing those of the James Bond films. Secret Squirrel was also known as "Agent 000".

Beginning in 1994, thirteen new Secret Squirrel cartoons appeared in between the 2 Stupid Dogs episodes, with the updated title, "Super Secret Secret Squirrel" and a new cast.

more on wikipedia

Thursday, August 26, 2010

Sapte Seri - ep. 57

Mai multe benzi desenate cu micul extraterestru pe sapteseri.ro la rubrica comics sau chiar [aici] pe blog.

Spartan Warrior

un personaj pentru un proiect secret. pe care, pana una alta, il gasiti si pe mojizu [aici]

Wednesday, August 25, 2010

Ass jokes

o glumita a lui Vlad...

Wednesday Comics: Peanizles

"Peanizles is a slamming, fun-filled, family-friendly, almost daily comic strip about a group of sarcastic, pop-culture obsessed kids from the neighborhood."
www.peanizles.com
all rights @ Don Mathias

Personaje din Bucuresti

O noua serie de personaje de pe strazile din Bucuresti. Nu uitati ca in revista PERSONAJE gasiti putin peste 100 de astfel de personaje si gandurile lor pe care chiar voi m-ati ajutat sa le completez. Revista o gasiti [aici]

Tuesday, August 24, 2010

Macheta Fokker DR.1/1917

Multa rabdare, indemanare, cativa nervi, lipici si o penseta e tot ce iti trebuie si in numai 5 ore transformi un mic maldar de piese (32 mai exact) intr-o frumoasa macheta la scara 1:72 dupa avionul faimosului Baron Rosu din Primul Razboi Mondial.

Drawing clothes and wrinkles

Ca personajele sa arate cat mai organice si reale este important ca ele sa intractioneze cu mediul inconjurator iar primele astfel de elemente sunt hainele care pot fi largi sau stramte, ele se indoaie, se intind, isi schimba forma in functie de ce face personajul. Mai mule [aici]

Recesiune

Saturday, August 21, 2010

Fokker DR 1 (1917)


Mi-am luat o macheta a avionului de mai sus si inainte sa ma apuc de pictarea si asamblarea lui am zis sa imi fac incalzirea desenandu-l si adunand informatii despre el.

Mai multe despre avion: [aici]
Mai multe despre Baronul Rosu: [aici]
Filmul The Red Baron: [aici]

Fuckir

Friday, August 20, 2010

Reviste COMICS si Personaje

Diseara la BARAKA si maine la Terasa FABRICA puteti cumpara cele 2 reviste marca SCC:

-Comics (cele mai apreciate desene de pe blog + featuring Comics Ceva Marunt 9 lei) si Personaje (peste 100 de personaje reale de pe strazile din Bucuresti 7 lei)

sau le puteti comanda direct de pe blog: [aici]
si le mai gasiti si la Libraria Jumatatea PLina: [aici]

Recunoaste personajul

Recunoaste personajul si castiga o foto-caricatura. Am nevoie de numele complet al personajului si nu "aaaa... e ala ma, din desenele alea!".

indiciu: "e simpatic dar nu e ceea ce pare"

Nu se premiaza comentariile anonime si cine gaseste 3 poze folosite la concurs castiga automat. Daca aveti propuneri de personaje pentru concurs imi puteti da un mail.

Byrnes' Complete guide to cartooning

Noi sfaturi si trucuri in materie de cartooning de la Gene Byrnes, artist la New York Tribune pe la inceputul secolului. Mai multe pagini din manualul sau: [aici]

Rory Braker

i just looove Lock, stock and two smoking barrels: [trailer]



Thursday, August 19, 2010

Taximetrie

Cand vine vorba de traseele pe care le aleg taximetristii din Bucuresti, ei sunt de doua feluri: cu mustata sau fara mustata!

Various Artists Collection #1

SPUNE PE SCURT are plăcerea să vă invite Sâmbătă 21 August, la Terasa Clubului Fabrica, începând cu ora 17:00, la VARIOUS ARTISTS COLLECTION #01, o expoziţie de artă urbană dedicată tinerilor artişti.

Sabina Tupan - pictură
Octav Ungureanu – comics
Roxana Enache – fotografie

Intrarea este liberă.

Sapte Seri - ep. 56

Mai multe benzi desenate cu micul extraterestru pe sapteseri.ro la rubrica comics sau chiar [aici] pe blog.

Anunt concurs

Vineri 20 august ora 18:00 am programat un nou concurs de recunoscut personaje asa ca fiti pe faza, mai ales ca va fi un personaj foarte interesant.

Sexworm

Sunday, August 15, 2010

Too Much Cofee Man

Creat de Shannon Wheeler, ciudatul supererou Too Much Coffee Man se lupta cu toate cliseele societatii superficiale si consumeriste in care traim. Fie ca mediteaza asupra sensului vietii sau incearca sa popularizeze cafeaua pe Marte, aventurile lui sunt intotdeauna amuzante, exagerate dar ciudat de ancorate in realitate. Puteti cumpara revista cu 55 lei de la English Bookshop

Horia

Cine il cunoaste pe Horia stie ca are un adevarat talent in a enerva oamenii, inca din generala si-a descoperit acest talent si continua sa si-l dezvolte.

Sunday Morning Cartoon: Sledgehammer O' Possum (What a cartoon!)



World Premiere Toons (later known as What a Cartoon! Show, now known as The Cartoon Cartoon Show), is the mid-1990s animation showcase that appeared on Cartoon Network. It served as the launching point for multiple animated shows including Dexter's Laboratory, Johnny Bravo, Cow and Chicken, The Powerpuff Girls, Courage the Cowardly Dog, and Mike, Lu & Og.

World Premiere Toons was an animation project conceived and produced by Fred Seibert, the original creative director of MTV and Nickelodeon who served as the president of Hanna-Barbera Cartoons, Inc., prior to founding Frederator Studios. Its mission was to return creative power to animators and artists, by recreating the atmospheres that spawned the great cartoon characters of the mid-20th century. Each of 48 short cartoons mirrored the structure of a theatrical cartoon, with each film being based on an original storyboard drawn and written by its artist/creator.

more on wikipedia

Friday, August 13, 2010

Optimism

Street Heroes

Bucuresti, Parcul Tineretului, 12 – 14 august
Graffitti, bikes, skates, breakdance, muzica si multe altele
www.streetheroes.eu

Istoria Romanilor (ep. 5): Ungurii

Ca toate grupurile nomade care au avut succes, maghiarii s-au format prin adăugarea unor straturi diferite la un nucleu primitiv omogen. Acest nucleu este reprezentat de o populatie de origine fino-ugrica din spatiul cuprins intre Muntii Altai si nordul Iranului. Au fost crescători de reni înainte de a adopta calul către începutul erei noastre. Puţin mai târziu, au intrat în contact cu iranienii din stepă, în special cu alanii, apoi, s-au aflat vreme îndelungată în relaţii cu triburi turanice. Maghiarilor li s-au alăturat fără îndoială onogurii, de unde şi numele de unguri sub care acest popor a fost cunoscut de lumea creştină.

Către secolul al VII-lea sau al VIII-lea, maghiarii au părăsit regiunea Kamei pentru Ucraina Orientală, între Volga şi Doneţ, şi au adoptat un stil de viaţă din ce în ce mai nomad care a dat o puternică unitate acestui popor amestecat.

Ungurii au intrat în număr mare în Transilvania în anul 862 ca trupe de mercenari, aliati imparatului grec Leon al VI-lea, care dorea sa-l ia prin invaluire pe tarul bulgar Simeon. Succesul maghiarilor 1-a neliniştit pe Leon al VI-lea si i-a abandonat pe maghiari care, prinşi între bulgari şi pecenegi, s-au aflat într-o situaţie imposibilă. Singurul mijloc de a scăpa a fost să pună Carpaţii între ei şi duşmanii lor.Arpad pare să fi ocupat mai întâi Transilvania, apoi pare sa-şi fi stabilit centrul puterii sale în jur de Esztergom, pe cotul Dunării.

Maghiarii şi-au dat repede seama că noua lor ţară era o răscruce ideală care le permitea să se năpustească, după plac, asupra restului Europei.
Întregul continent a fost răvăşit, cu excepţia regiunilor atlantice (jefuite deja cât s-a putut de vikingi) şi a Spaniei. Au fost atraşi mai ales de două regiuni: Bavaria, vizitată de unsprezece ori, şi Lombardia, atacată în treisprezece rânduri.

In secolul al X-lea maghiarii au inceput ocuparea Transilvaniei, procesul terminandu-se abia la sfarsitul secolului al XII-lea, in timpul regatului lui Bela al III-lea al Ungariei (1172 – 1196).
In paralel cu ocuparea, s-a desfasurat intre secolele XI-XIII un amplu proces de colonizare. Dificultatile nu au intarziat sa apara, in special din pricina impotrivirii populatiei autohtone si a lipsei oamenilor necesari administratiei si armatei.



celelalte popoare invadatoare care ne-au tras-o [aici]